>NUORISOKUORO FACEBOOKISSA  |  >IN ENGLISH
Oulaisten Nuorisokuoro

Kolmen kuoron konsertti sunnuntaina 21.5. klo 14.00.

Oulaisten Nuorisokuoro, Välke ja Vox Ardens laulavat suomalaista romanttista kuoromusiikkia Suomen juhlavuoden viralliseksi tapahtumaksi liitetyssä konsertissa.

Tapahtumakalenteri

Oulaisten Nuorisokuoro osallistui pääsiäisen aikaan Nuorisomusiikin festivaaleille Harrogatessa Englannissa (Harrogate International Youth Festival Music and Performing Arts).

Festivaalin ja Nuorisokuoron facebooksivuilla on mahdollisuus kuunnella ja katsella kuoron erinomaisen vastaanoton saaneita esiintymisiä Riponin katderaalissa ja Royal Hall-konserttisalissa.

Sunnuntaina 2.4. pidettiin Oulaisten Merkuriussalissa pianotaiteilija Risto Laurialan ja Oulaisten Nuorisokuoron yhteinen konsertti.

Konsertissa kuultiin musiikkia seuraavilta säveltäjiltä: Bach, Schubert, Chopin, Debussy, Sibelius, Rautavaara ja Sarmanto

Oulaisten Nuorisokuoron 45-vuotisjuhlapäivä on lauantai 7.10.2017. Myös kaikki entiset kuorolaiset ovat lämpimästi tervetulleita. Juhlakonsertti alkaa klo 15.00 ja sen jälkeen on buffet-tyyppinen illanvietto Oulaisten Ammattiopiston tiloissa. Juhlan jatko-ohjelmasta vastaa naiskuoro Välke. Lisäinfoa tulee toukokuussa, jolloin käynnistyy myös ilmoittautuminen.

Kolmen kuoron (Oulaisten Nuorisokuoro, Naiskuoro Välke ja Laaksojen Kamarikuoro Vox Ardens) suomalaisten hengellisten laulujen levy on ilmestynyt.

Levyä voi tilata kuorolta (katso yhteystiedot). Ktso ÄÄNITTEET.

Oulaisten Nuorisokuoron vuoden 2016 syksyä sävytti iso Carmina Burana-projekti, joka huipentui konsertteihin Oulaisten yläkoulun salissa 17.11.2016, Kokkolan Snellman-salissa 18.11.2016, Lahden Sibeliustalossa 21.11.2016 ja Helsingin Musiikkitalossa 22.11.2016. Kuulijoita oli Oulaisissa 600, Kokkolassa 600, Lahdessa 800 ja Helsingissä 1700, yhteensä 3700.
Carmina Burana / Lahti
Projektiin osallistui kuusi kuoroa - yhteensä 190 laulajaa: Tapani Tirilän johtamat Laaksojen Kamarikuoro Vox Ardens, Naiskuoro Välke ja Oulaisten Nuorisokuoro, Marita Kaakisen johtama Keski-Pohjanmaan Kamarikuoro, Marjukka Riihimäen johtama Philomela ja Kari Turusen johtama Akademiska Sångföreningen. Kaksi viime mainittua kuoroa olivat mukana Lahden ja Helsingin konserteissa. Orkesterina oli Kaartin Soittokunta ja solisteina sopraano Kaisa Ranta, baritoni Ville Rusanen ja tenori Aki Alamikkotervo. Oulaisissa ja Kokkolassa tenorisoolon lauloi Niall Chorell. Konsertin johti Puolustusvoimien ylikapellimestari Jyrki Koskinen. Projekti toteutui Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kurssina yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa. Kurssijohtajana, kuorojen koordinaattorina ja valmentajana yhdessä osallistuvien kuorojen johtajien kanssa toimi Tapani Tirilä.

Katso myös tapahtumakalenteri.