Tiedote entisille Oulaisten nuorisokuorolaisille

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi osallistumaan kuoron 45-vuotisjuhliin lauantaina 7.10.2017.

JUHLAKONSERTTI alkaa Merkuriussalissa klo 15.00 (Kosteenkatu 1). Yhteisnumeroiden harjoitus on salissa klo 13.45. Konsertin jälkeen klo 18.30-21 on buffet-tilaisuus Oulaisten ammattiopiston ravitsemis- ja puhdistuspalveluyksikön tiloissa (entinen talouskoulu), Oulaistenkatu 7.

Ilmoittautuminen juhliin tapahtuu maksamalla osallistumismaksu 80€ kuoron tilille OP-Oulainen FI02 5313 0120 0490 29. Laita viestiksi oma s-postiosoitteesi (yhteisnumeroiden nuottien skannausta varten). Maksuun sisältyvät juhlajärjestelyt, juhlakonsertti, yhteisnumeroiden nuotit, väliajan kahvitarjoilu, juhlakirja sekä ammattiopiston buffet-ruokailu (sis. alku-, pää- ja jälkiruuan). Jos et osallistu buffet-tilaisuuteen, on osallistumismaksu 40€. Ilmoittautuminen 24.8. mennessä. Ilmoittautumisaikaa on pidennetty maanantaihin 11.9. saakka!

HUOM. Muista ilmoittaa mahdollinen erityisruokavaliosi 24.8. mennessä kuoroyhdistyksen puheenjohtajalle osoitteeseen tommi.makela@kotinet.com; laita viestisi aiheeksi "Erityisruokavalio".

Buffet-tilaisuuden jälkeen on entisillä Oulaisten nuorisokuorolaisilla mahdollisuus yhteiseen illanviettoon samassa tilassa. Sen organisoinnista vastaa Välke-kuoro. Mahdollista lisätietoa tästä saat kuoron puheenjohtajalta Anni Kokilta, anni.autioaho@gmail.com, puh. 040-7162736 Kaikkia kuoron levyjä on myynnissä juhlakonsertin yhteydessä. Viimeisin on kolmen kuoron (Oulaisten Nuorisokuoro, Välke ja Laaksojen Kamarikuoro Vox Ardens) yhteinen levy "Suomalaisia hengellisiä lauluja".

Tervetuloa!

Oulaisten Nuorisokuoro